Testimoniale

Mărturii de la clienții și partenerii noștri

Ce spun clienții și partenerii noștri

Profesionalism. Eficiență. Respect. Punctualitate. Seriozitate. Sunt doar câțiva termeni care au definit colaborarea mea cu echipa credit-brokers.ro, prin departamentul său specializat de intermedieri imobiliare. În zilele noastre, în civilizatia urbană atât de maculată de neseriozitate și interese imediate în ceea ce privește relațiile umane acești termeni au devenit deziderate tot mai greu de atins.
Pe dl. Gabriel Patru îl recomandă de la început seriozitatea, deschiderea și implicarea cu care abordează dialogul cu colaboratorii săi, încrederea pe care o generează atitudinea sa și eficiența care rezultă de aici.
Punctualitatea, atenția pe care o acordă doleanțelor celor implicați, problemelor care se ivesc în definirea tranzacțiilor și tenacitatea cu care le rezolvă sunt trăsături definitorii ale profesionalismului său.
De toate acestea – la care aș adauga rigoarea și promtitudinea – am beneficiat în timpul colaborarii excelente pe care am avut-o cu credit-brokers.ro și am avut certitudinea că mai exista oameni de calitate, oameni rari.

Ofelia Creția – Șef Secție, Muzeul Literaturii Romane, București

Suport constant și avizat în derularea dosarului de credit, o dobândă convenabilă și un vis împlinit! Toate cu ajutorul echipei credit-brokers.ro!

Paul Lucian Vasile – Manager Stație, Menzies Aviation, Oslo

După ce am încercat timp de 1 an, fără succes, să contractăm un credit ipotecar pentru a cumpăra un apartament, am avut șansa să-l întâlnim pe domnul Gabriel Patru de la credit-brokers.ro. Nu era primul consultant de credite la care apelam, era al doilea, dar a fost primul care ne-a ajutat cu adevărat. De la păstrarea relației cu banca, la intermedierea documentelor necesare și până la semnarea contractului final, echipa credit-brokers.ro a fost alături de noi în mod dedicat, serios și prompt, depășind toate așteptările noastre setate de experiențele anterioare. Îi recomandăm fără ezitare, este un consultant profesionist de încredere.

Raluca Mănescu și Radu Șovăila – București

Testimoniale

Vrei să afli mai multe?